Visst är det roligt med alla dessa nyheter som dyker upp. Vi försöker skanna av marknaden och plocka ut alla godbitar till Er. En av dom är Energiyshot som följer med i februari-boxen:

Trötthet och behov av extra energi kan komma plötsligt och oväntat, och det är inte alltid man har en kopp kaffe eller annan energi med sig. iGO Energy kan du alltid ha med dig och ha nära till hands i fickan, handväskan eller bilen – du kan till och med ta med dig den på flygplanet. En servering innehåller endast 10ml vätska. Välj själv när och hur du vill ha extra energi.

Smarta ingredienser

iGO Energy Pink Grapefuit smakar lätt och fräsch av juicen från den rosa grapefrukten och har en frisk smak av citrongräs. iGO Energy är fylld med smarta ingredienser, som uppiggande koffein och vitamin B12 som ger snabb energi, L-karni­tin för din prestationsförmåga, Guarana som ökar koncentrationen och Panax ginseng som ger snabb energi. Inget tillsatt socker används och mindre än en kalori per servering!