blogg-Na14-deo

I februaris box får Ni med en naturlig deodorant från Na14 som är fri från parfym, alkohol, aluminiumsalter, biocider och parabener.

En av ShapeMeUp:s bloggare skriver i sin blogg:

Deo är en sån produkt som alla borde vara extra uppmärksammade på vad de innehåller då vi faktist roller, duttar och smörjer den rakt på våra lymfkörtlar som sitter i bl.a armhålorna. Lymfsystemet har ju en uppgift vilket är att rensa ut skit, då bl.a. genom svettningar. Men stoppar vi dagligen upp våra svettningar med sämre alternativ av deos kan ni ju själva tänka er vad som händer. Vi stänger inne gifter som kroppen i själva verket vill bli av med. Läs hela inlägget här>>

En annan bloggare skriver:

I en vanlig deo som köps i en vanlig stormarknad finns det en hel del ämnen som är bättre att undvika.  Nackdelen när man slutar med den ”vanliga” deodoranten för att gå över till en giftminimerad är att kroppen är van vid den gamla och behöver avgifta sig ett tag innan den börjar om från början igen. Detta innebär att man bland annat kan känna att man svettas mer eller eventuellt även luktar fortare än vanligt. Men ge inte upp – det är värt det och går över och istället kan man sedan använda en som är snällare mot kroppen.

 För mig fungerar denna alldeles utmärkt men jag har avgiftat mig sedan länge. Är du ny på det så ge det några veckor innan du ser resultat av jobbet.  Läs hela inlägget här>>