Varje månad bjuder den eftertraktade PT:n Izabell Fröberg på tips inom träning och kost. Har Ni speciella önskemål på tips lämna en kommentar nedan.

Izabella Fröberg är mest känd från sin tid som programledare i morgonshowen Vakna Med NRJ, men har sedan dess sadlat om och arbetar nu heltid som Personlig Tränare i Stockholm. Redan under sitt första år i branschen blev hon nominerad till det ärofyllda priset ”Årets PT” på Guldhjärtat. Med en stark drift att förmedla motivation och träningsglädje delar hon med sig av tips inom träning och hälsa.

Instagram: @byizza
Kontakt/bokning: izabella.froberg@fitness24seven.com
Blogg: izabellafroberg.shapemeup.se
izza-8

Foto: Malin Lindholm

 

SÖTSUGEN PÅ LÖRDAGENS MYSKVÄLL MEN VILL GÅ NER I VIKT?

Veckorna med jobbrutiner och stressigt schema kan vara en hjälpande hand när det kommer till att sköta sin kost. Det finns knappt något utrymme för att sväva iväg från sin kosthållning (sålänge man lyckas undvika fikarummet dvs!). Sedan kommer helgen, rutinerna flyger ut genom fönstret och kvällsmyset lockar till sötsug. Det finns massvis med nyttiga recept på substitut av sötsaker, en av dom absolut lättaste är aminoglass!

Du behöver:
Aminosyra*
Vatten
Isglass-formar (brukar finnas på t.ex IKEA, Lagerhaus, Åhlens).

Så gör du:
Blanda aminosyra av valfri smak med vatten i en shaker, häll i formarna och ställ in i frysen. Väljer du smakerna cola eller päron smakar det ruskigt lik calippo cola och piggelin! Mums! Ett gott råd: blanda aminot med vattnet pö om pö. Aminosyra kan ha en skarp smak om man använder för mycket.

Njut! (med gott samvete dessutom!)

*Aminosyra är ett tillskott som används för att påskynda återhämtning, stimulera muskeluppbyggnad och förhindra muskelnedbrytning. Mao ett tillskott som med fördel kan användas av alla idrottare, oavsett nivå.

 

ShapeMeUpBox kommentar: Vi kan redan nu avslöja att det kommer aminosyror i kommande boxar