celsius_cans-group-reflection_with-hallon-acai

Före träningen

Celsius är en sockerfri unktionell dryck som innehåller koffein och guarana som ger energi och är smaksatt med naturliga ämnen. Den är fylld med antioxidanter från bl.a. grönt te, ingefära och guarana. Den ger dig även vitaminer. Tas med fördel innan träning för en extra energikick. Läs mer på Celsius hemsida.

nude-protein_3bottles

Efter träningen

I slutet av 2015 lanserades NUDE som är en produkt som tagits fram som ett hälsosamt och kompletterande alternativ till Celsius som har slagit sig in på den svenska marknaden de senaste åren. Produkten är ”naken” i sitt innehåll och helt sockerfri, laktosfri och glutenfri. NUDE innehåller protein av vassleisolat, ett högkvalitativt protein med närmare 100 % upptag i kroppen. Med sin törstsläckande egenskap och naturliga smak- och färgämnen är NUDE ett naturligt val för den medvetna individen. Många väljer att dricka NUDE efter träning eller för att få ett extra tillskott av protein oavsett aktivitet.