My-header

Vi lyfter fram kvinnor som vi blir inspirerade av och som klingar bra med våra visioner inom hälsa, träning och kost. En av dom är entrepenören My Martens som tränar för att må bra, hålla sig frisk, få energi till att driva 3 företag och sin välbesökta blogg. Träningen gör henne även till en piggare och bättre mamma. Som grädden på moset är dessutom en ensamstående mamma till en son på 5 år och en hund.

Många skyller på att de inte har tid att träna. My menar på att tid har vi lika mycket av och man får prioritera hur man använder den. Om My med sina förutsättningar hinner träna så gör vi det också?

Hennes vardag är fartfylld med en mix av träning, mammaliv, events, fest med vänner, väldoftande blommor (hon äger en blombutik), pendlande mellan Stockholm där hon bor och sina företag på Öland och Amsterdam.

16012016-MyMartens-HermanCaroan-020600946

Just maten är hennes svaga punkt och har svårt att komma ihåg att äta regelbundet. Hon försöker att hitta en hållbar balans där hon gärna prioriterar ekologiskt och bra råvaror i den mån det går. Med många möten och pendlande är det inte alltid så lätt att hitta de hälsosammaste alternativen men hon byter ofta ut vissa råvaror på restauranger och försöker planera  sina intag om hon exempelvis ska ut på vägarna i flera timmar. Ibland så struntar hon så klart i det och bara njuter precis som man ska.

My är emot quick fix och dieter precis som vi. Att hitta en livsstil och en balans som man kan hålla hela livet är viktigt.

Vi tycker My gjorde ett bra inlägg i sin blogg där hon dissar näthat och hyllar kurviga kvinnokroppen. My får ta emot många elaka kommentarer och några av dom har hon valt att publicera och ger sin syn på kroppsideal. Läs inlägget här