mars

Green choice Coconut oil

coconut oil

Nyhet från Green choice. 100% Ekologisk Neutral Kokosolja. Passar perfekt matlagning, att steka i och till bakning. Kokosolja blir flytande vid 25 grader.

www.haugen-gruppen.se


Green choice Jordnötssmör Crunchy

green choice

Kravmärkt jordnötssmör med lite knapriga bitar. Innehåller 99.3% rostade jordnötter samt havssalt.

Gott som bas i hemmagjord sataysås, som spread på smörgåsen och fyllning i kakor och bakverk.

www.haugen-gruppen.se


NOA Relaxations – Blåbär & Björksav

noa-relaxation-blabar-och-bjorksav-0

Dokumenterad effekt
Vi använder endast aktiva ingredienser som har säkerhetskopierats väldokumenterade vetenskaplig forskning. I samråd med ledande forskare inom området, har vi också valt bort ingredienser som inte är naturligt, är bevisat ohälsosamt, eller har kända uttröttande effekter . NOA Relaxation innehåller ett grönt te-extrakt (motsvarande 15 koppar) och citronmeliss. Våra produkter är koffein-fria, och dess effekter märks en halvtimme efter konsumtion, med en löptid på upp till 6 timmar.


GRÖNT TE
I tusentals år, har grönt te använts för att förbättra koncentrationen, bland många hälsofördelar. Ett stort antal vetenskapliga studier visar att grönt te stimulerar alfa hjärnvågor som är associerade med en avslappnad men alert tillstånd. Samma frekvenser som genereras av både yoga och meditation.


CITRONMELISS
Citronmeliss är en ört med en lång historia av medicinsk användning, särskilt för att minska stress och ångestdämpande behandling. Kliniska studier har visat att citronmeliss har lugnande effekter och ökande av kognitiva förmågor.

www.noarelaxation.se


Ekologiskt raw juice från Real Health Raaw Juice

raw juice

Portionsförpackningar (Go Green & Berry Blast) med ekologiskt raw juice från Real Health Raaw Juice.

Det är bara att blanda med vatten så han man en 100% naturlig juice. Fria från artificiella sötningsmedel, smakförstärkare, färgämnen och tillsatser.

Real Health Raaw Juice finns i fyra olika varianter: Go Green, Berry Blast,Veggie Power och Tropical Escape.

www.realhealth.se


Dalblads Swebar – Limited edition, Cola och Päronglass.

2340x800_sommarbars

SWEBAR finns i 19 olika smaker, varav två är s.k. Limited edition, Cola och Päronglass.

SWEBAR är en proteinbar framtagen för dig som vill ha en smidig och välsmakande proteinkälla, perfekt att intas efter träning.

SWEBAR innehåller vår egen högkvalitativa proteinblandning ”Three in one”, som bygger på tre olika proteinkällor.

Helt enkelt – en mycket god proteinbar för dig som önskar en snabb och smaklig proteinkälla som bidrar till att bibehålla och öka muskelmassan.

www.dalblads.se


 

Naturdiet – kvargsmoothie passion fruit

kvargsmoothie-passionsfrukt

 • Inget tillsatt socker
 • Bara 200 kcal
 • Fullvärdig måltidsersättning,LCD

Naturdiet har nyligen lanserat en kvargsmoohie i två smaker, björnbär/hallon och passionsfrukt. Naturdiets kvarg är helt unik då denna är en måltidsersättning (LCD) vilket betyder att den innehåller alla vitaminer och mineraler man behöver för en måltid. Dessutom är produkterna en kolonialvara vilket betyder att de inte behöver stå kylda så länge de inte är öppnade. Detta gör att Naturdiet kvargsmoothie är perfekt att ta med sig i väskan och ha som ett mellanmål innan eller efter träningen.

Våra kvargsmoothies är färdigblandade drycker baserade på kvarg som innehåller fruktjuicer för att smaka extra gott. Bara att skaka, dricka och ta i farten!

En kvargsmoothie innehåller 200 kcal per portion och hela 20 g protein.

www.naturdiet.se


Burts Bee´s -Beeswax Lip Balm Pack

blister_pack_burt_s_bees

Samtliga produkter från Burt’s Bees är gjorda av naturliga ingredienser och är helt utan tillsatser som sulfater och parabener som annars går att hitta i liknande produkter. Burts Bee´s vänder sig helt till den medvetna människan – för som vill ha naturliga produkter utan tillsatser, är Burt’s Bees det rätta valet då det handlar om att ta hand om sin kropp och själ. ‘Earth friendly products for the greater good’.

www.iloveburt.se


Weleda – Arnica Sports Shower gel

weleda_imoplarge

En sportig dusch-gel med naturlig fräsch doft från rosmarin och lavendel. Fuktighetsbevarande gelformula som rengör effektivt utan att torka ut huden. Ger ett mild lödder utan uttorkande sulfater.

Den sportig och fräscha doften är baserad på helt naturliga eteriska oljor från rosmarin som är energigivande och lavendel som verkar lugnande. Ger balans till sinnet.

Den här fräscha duschgelen kan med fördel kombineras med Arnica Massage Oil i samma serie, som en perfekt duo före och efter sportaktiviteter.

Vegansk, Glutenfri. Dermatologiskt testad.

www.weleda.se


Clif bar – coconut chocolate chip

CCC-hero4
 • En bra källa till kolhydrater och protein
 • Vitmain B6 och B12 för effektiv energi överföring
 • Innehåller ej högfruktos eller majssirap
 • Med ekologiska havregryn

CLIF BAR är den första energiprodukten de gjorde, och det speglar fortfarande hur dom jobbar idag. Hälsosamma ingredienser. Energi och Näring för optimlat resultat. Bästa smaken.

Oavsett om du är på en 150-mil lång cyketur eller om du utforskar en ny vandringsled, så är deras energibars samansatta för att du ska klara av just dina äventyr och utmaningar på bästa sätt.

Deras filosofi är enkel: energibars ska smaka bra och leverera allt det du behöver för att kunna prestera på högsta nivå, helt utan onödiga artificiella tillsatser.
Rätt odlad mat kan göra världen till en bättre plats, därför älskar CLIF ekologiskt och klimatsmart odlade ingredienser. De använder endast ekologiskt odlad havre, Rainforest Alliance certifierad choklad, och samtliga av deras produkter är självklart fria från härdade oljor och högfruktos från majssirap.

Nellie Dellies – Chewy liqourice bites

nellie dellies

 • Fri från socker
 • Inga konstgjorda sötningsmedel
 • Naturens sötningsmedel – Stevia
 • Stevia är fri från kalorier och kolhydrater
 • 4 olika smaker på påsgodis
 • 3 olika bars
 • Mindre kalorier än i vanligt påsgodis

www.vardagsgodis.se