noa-relaxation-blabar-och-bjorksav

I marsboxen hittar vi dryck från Noa Relaxation. Smaken Blåbär och björksav.

Dokumenterad effekt
De
använder endast aktiva ingredienser som har väldokumenterade vetenskaplig forskning. I samråd med ledande forskare inom området, har de också valt bort ingredienser som inte är naturligt, är bevisat ohälsosamt, eller har kända uttröttande effekter . NOA Relaxation innehåller ett grönt te-extrakt (motsvarande 15 koppar) och citronmeliss. Deras produkter är koffein-fria, och dess effekter märks en halvtimme efter konsumtion, med en löptid på upp till 6 timmar.


GRÖNT TE
I tusentals år, har grönt te använts för att förbättra koncentrationen, bland många hälsofördelar. Ett stort antal vetenskapliga studier visar att grönt te stimulerar alfahjärnvågor som är associerade med ett avkopplat men alert tillstånd. Samma frekvenser som genereras av både yoga och meditation.


CITRONMELISS
Citronmeliss är en ört med en lång historia av medicinsk användning, särskilt för att minska stress och ångestdämpande behandling. Kliniska studier har visat att citronmeliss har lugnande effekter och ökande av kognitiva förmågor.