weleda-weleda-arnica-sport-douchegel

Ekologisk hudvård blir mer och mer uppmärksammat och det är underbart! Huden är vårt största organ, så när man börjar fundera på allt man smörjer kroppen med, så är inte steget långt att man väljer ekologiskt.

I marsboxen hittar vi Arnica sports shower gel En sportig dusch-gel med naturlig fräsch doft från rosmarin och lavendel. Fuktighetsbevarande gelformula som rengör effektivt utan att torka ut huden. Ger ett mild lödder utan uttorkande sulfater.

Den sportig och fräscha doften är baserad på helt naturliga eteriska oljor från rosmarin som är energigivande och lavendel som verkar lugnande. Ger balans till sinnet.

Den här fräscha duschgelen kan med fördel kombineras med Arnica Massage Oil i samma serie, som en perfekt duo före och efter sportaktiviteter.

Fördelar

Vegansk, Glutenfri. Dermatologiskt testad.

Rengör huden effektivt men milt med vegetabiliska tvättaktiva ämnen som bevarar hudens fuktbalans. Den terapeutiska doften från rosmarin och lavendel verkar balanserande på sinnet och passar bra efter sport.

Arnika

Arnika (Arnica Montana) har använts för att behandla muskelskador, blåmärken och stukningar i århundraden. Hittills har man identifierat ca 150 farmaceutiska ingredienser i växtens naturliga sammansättning. För Weleda är arnikaextrakt en viktig ingrediens i många av våra farmaceutiska produkter, speciellt i medicinska salvor, och vi använder även arnika i hudvårdsprodukterna.