HÄLSOTREATS Jordgubbe & chiaboll

jordgubbe-chia-proteinboll

Hälsotreats jorgubbe & chiaproteinboll är den senaste produkten i hälsotreats familj av nyttiga och supergoda godsaker. Bollen har en fräsch smak av jordgubb som får en att tänka på sommaren men är också full av proteiner, 12 g per boll, nyttiga fibrer som betaglukaner och innehåller ett helt dagsbehov av det nyttiga fettet omega 3. 100% nyttig i hälsotreats!

www.halsotreats.se


GLUTENFRITT KNÄCKE SESAM & LINFRÖ FRÅN FRIGGS

knackesesamlinfro

Nu lanserar Friggs ett glutenfritt gott, tunt och krispigt knäcke med superfrön. Först ut är smakerna Chia & Vallmofrö samt  Sesam & Linfrö. Båda innehåller hela 28 procent superfrö som framhäver den goda smaken. Friggs knäcke med superfrö passar till såväl frukost som mellanmål, liksom även till kvällsteet eller ostbrickan.

www.friggs.se


 

LIVING PROOF TORRSCHAMPOO

torrschampoo

Vi har länge varit på jakt efter det perfekta torrschamppot och det är inte så lätt att hitta om man har en mörk hårfärg. Torrschampoot från Living proof uppnår våra förväntingar och vill så klart dela det med Er i april-boxen. Tränar man mycket blir håret lätt skitigt fort. För att slippa tvätta håret allt för ofta så är torrschampoo lösningen.

www.session.nu


 

RÅBAR

lakrits. kopia

RÅBAR drivs av Fredrik Nilsson, en person med passion för smaker och ekologiska produkter.
Med lång erfarenhet som kock från diverse restaurangkök och ett stort intresse för mat,
mat trender, ekologiska och njutbara produkter startades företaget;
© RÅBAR MADE IN STOCKHOLM AB; en småskalig tillverkning av ekologiska handpressade råbars gjorda i Stockholm.

www.rabar-madeinsthlm.se


NJIE AloeVera Energy BCAA

njie-energy-org

Kolsyrad Aloe Vera-dryck utan fruktkött med smak av vindruva. Sockerfri samt rik på vitaminer, BCAA och koffein.

www.njie.se


HÅRSNODDAR FÖR DEN KRÄSNE

340

Taniko hårsnoddar är gjorda av silikon. De har en överlägsen förmåga
att hålla håret på plats, även under hårda träningspass!

Hårsnoddarna har ingen metallplatta och är därför mer skonsamma för håret. Tack vare elasticiteten så klarar de även sista varvet för tjockare hår.

www.taniko.se


OMEGA-3

omega-3
Friggs Omega-3 innehåller fettsyrorna DHA & EPA. Fiskoljan är certifierad av Friend of the Sea som garanterar att fisken fiskats och oljan utvunnits på ett hållbart och miljömässigt sätt. En kapsel per dag räcker!

 ACAI
nu3-acaipulver-eko-65-g-108791-4462-197801-1-product
Superbäret acai, som har ätits i århundraden i Sydamerika, är nämligen något av det nyttigaste du kan äta. Jämför man bäret med blåbär innehåller acai 3-6 gånger så mycket antioxidanter och de är även fullproppade med nyttiga fettsyror och mineraler som järn, kalium, magnesium, fosfor och kalcium.