EKOLOGISKA BOMULLSPADS

ef33136af732780d7b43a11e33188fefc84f8ac6_800x800

Bomullsrondeller av 100% ekologisk bomull som är  fri från gifter och bekämpningsmedel. Mjuka, sköna och hållbara för sminkborttagning, ansiktsvatten mm. Rondellerna är mjukt präglade på båda sidorna med kanstickning som gör att de varken faller isär eller går sönder.

Om du använder a la ecos bomullsrondeller tillsammans med ekologisk ansiktsvård är de helt ofarliga att kompostera eftersom de inte utsatts för klorblekning eller andra kemiska processer som kan lämna skadliga rester i padsen. Bomullen innehåller inga optiska vitmedel och är inte klorblekt.

Konventionellt odlad bomull är världens hårdast besprutade gröda.
Bekämpningsmedel dödar 20–40 000 och förgiftar minst 3 miljoner människor varje år!

www.alaeco.se


FRUIT AND OAT SMOOTHIE FRÅN SEMPER. 3 SMAKER

Smoothies_Mix

Semper har inte för så längesen lanserat hälsosamma mellanmål som är fria från gluten och laktos, veganvänliga och utan tillsatt socker, men fulla av naturens egna smaker och i smarta förpackningar. Dessutom inga konserveringsmedel, artificiella smaker eller
färgämnen – det är Sempers recept för en ny serie hälsosamma mellanmål för vuxna.

Fruit & Oat Smoothie är gjord av ren havre, frukt och acerolabär vilket ger än lite krämigare och tjockare konsistens än vanliga dricksmoothies.
Ett helt naturligt mättande mellanmål som passar före träningen, mellan målen, på utflykten, eller när du bara är lite sugen.

www.semperglutenfritt.se


PARROTS EKOLOGISKA SEEDS N BERRY BAR

parrots

Vi är upptäcksresande i smaker. Sedan starten 1986 har vi testat på över hundra olika sorter från världens alla hörn. Vårt mål är att finna minst lika många sorters mumsbitar som det finns papegojarter. Liksom vår galjonsfigur, den äkta papegojan, är vi passionerat intresserade av det som är gott alldeles av sig själv som nötter och frukt. En del i utbudet är lite nyttigare, annat har lite mer guldkant, men vi ska alltid stå för det medvetna valet.

www.parrots.se


PROTEINGRÖT

pg_bag

Det är sällan man hinner med en lugn, god & nyttig frukost och det är just därför vi tagit fram vår gröt. Portionsförpackad för att alltid ha perfekt balanserad blandning och fräscht innehåll. Den är enkel att ta med och den smakar tydligen supergott om man går in och kollar vår Instagram ; )

Jo just det, den innehåller exakt de fetter, proteiner och kolisar du behöver för att kickstarta dagen like a baws. And of course, NO SOCKER!

www.proteingrot.se


MY MUESLI

probierpaket12er-product-INT

mymuesli lanserades 2007 i Tyskland och blev det första företget som erbjöd sina kunder jorden runt att mixa sin egen muesli.

The story of our own organic muesli began with a car journey: We were on the way to lake for a swim and heard the radio ad of a well-known German muesli company. A few hours later we agreed: Not only did we want to make better radio ads – why not also make better muesli? It should be organic without added flavours or colouring, and sugar-free. Most importantly it should be individually customizable.

However, muesli is an ideal customisation product owing to its different ingredients and myriad combination options. None of the traditional muesli producers had used its potential yet.

ww.mymuesli.com


GAINOMAX – PROTEIN BITE SIZE TOFFEE

Norrmejerier Gainomax Bite size toffee, 200g, Levartnr: 4082 EAN-kod: 7310861040828

Gainomax Protein Bar Bite Size är mindre bitar av proteinbars.

Med dessa kan du lättare anpassa mängden bars till hur intensivt ditt träningspass är. Perfekta att ha till hands i väskan som ett proteinrikt mellanmål utan kladd.

Gainomax Protein Bar Bite Size har högt proteininnehåll och en mjuk god konsistens.

Baren kommer i våra två mest populära smaker – Toffee samt Blueberry.

www.gainomax.se