Idén till en kompakt energishot – iGO Energyshot – växte fram då vi såg ett växande utbud av drycker för energi och hälsa, men ingen produkt som erbjöd snabb, hälsosam energi utan att man behöver konsumera en hel dryck, och som man kunde ta med sig överallt.

Vi är mycket stolta över vår produkt och hoppas du kommer gilla den också!

iGO Energy är ett registrerat varumärke och ägs av Scandienergy AB, som är ett svenskt bolag. All produktion sker i Tyskland hos ledande tillverkare och följer Livsmedelsverkets riktlinjer.

 

Med iGO Energy fyller du på med extra energi i vardagen. Förpackningen gör den enkel och lätt att ta med. iGO Energy kan drickas när som helst och på det sätt som passar dig bäst – som en shot eller utspädd i en annan dryck. iGO Energy är ett smartare alternativ till de traditionella energidryckerna.

Extra energi

Trötthet och behov av extra energi kan komma plötsligt och oväntat, och det är inte alltid man har en kopp kaffe eller annan energi med sig. iGO Energy kan du alltid ha med dig och ha nära till hands i fickan, handväskan eller bilen – du kan till och med ta med dig den på flygplanet. En servering innehåller endast 10ml vätska. Välj själv när och hur du vill ha extra energi.

Smarta ingredienser

iGO Energy Pink Grapefuit smakar lätt och fräsch av juicen från den rosa grapefrukten och har en frisk smak av citrongräs. iGO Energy är fylld med smarta ingredienser, som uppiggande koffein och vitamin B12 som ger snabb energi, L-karni­tin för din prestationsförmåga, Guarana som ökar koncentrationen och Panax ginseng som ger snabb energi. Inget tillsatt socker används och mindre än en kalori per servering!

www.igoenergy.se