ShapeMeUp.se är Sveriges största bloggportal inom träning, hälsa och kost som främst vänder sig till kvinnor mellan 18-40 år som har en aktiv livsstil. ShapeMeUp vill inspirera till en hälsosam och hållbar livsstil som man kan hålla livet ut. Quick fix och dieter är ett big no no hos oss. Vi försöker utbilda och guida våra läsare och baserar mycket av vår fakta på forskning. Program som ger platt mage på 4 veckor får de läsa om någon annan stans.

Vi skapade ShapeMeUpBox med våra besökare i åtanke. En box som speglar oss och våra följare. I vår box kan man bland annat hitta tvättmedel för träningskläder, livsmedel med fokus på hälsa, kosttillskott, drycker inom träning och hälsa, reflexspray, deo för aktiva människor, bars, ekologiska produkter inom skönhet, livsmedel och kosttillskott, träningstillbehör och fina erbjudanden mm. Inte bara produkter som säljs i Sverige utan från hela världen som shippar till Sverige.

Produkterna är handplockade av oss och varje box innehåller 9-12 produkter och kostar 229 kr. Prenumerationen är löpande och går när som helst att avsluta, dock en kalendermånad i förskott via hej@shapemeupbox.se

Varför ska man välja vår box?
För att ta del av det senaste som lanseras på marknaden, testa favoriter som du kanske har missat och för en strävan mot ett hälsommare liv.

I varje Box får du med information om produkter, recept, tips från PT med mera.

Endast 100 boxar
Vi har valt att hålla det exklusivt och det finns endast utrymme för 100 prenumeranter till en början. Om man bor utanför Sverige tillkommer frakt. Vi hade endast tänkt att erbjuda denna produkt i Sverige men vi har alldeles för många förfrågningar för att säga nej till Er 🙂